Η φιλοσοφία μας.

Αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τη νέα γενιά να κατανοήσει την σημασία της στοματικής υγείας και να μπορέσει να την διατηρήσει. Εκπαιδεύουμε τα παιδιά γύρω από αυτό και χτίζουμε ένα υγιές χαμόγελο για μια ζωή, εξαλείφοντας τον φόβο των παιδιών -καθώς και των αναπτυσσόμενων ενηλίκων- για τον οδοντίατρο.

Στην Kidzdent δημιουργούμε θετικές εμπειρίες από νωρίς, κάνοντας κάθε επίσκεψη στον οδοντίατρο μία μοναδική εμπειρία. Χτίζουμε μία δυναμική σχέση με τα παιδιά, παρέχοντας υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα και εκπαιδεύοντάς τα σεβόμενοι τις ανάγκες τους.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Κάθε ένας από εμάς έχει μία τεράστια ευθύνη: να συμβάλει στην ανάπτυξη υγιών ενηλίκων που αγαπούν να φροντίζουν την υγεία του στόματος -και όχι μόνο. Για το λόγο αυτό, εκπαιδευόμαστε διαρκώς, τόσο για τα εξελιγμένα οδοντιατρικά θεραπευτικά πρωτόκολλα, όσο και για την ψυχολογία των παιδιών.

Αναγνωρίζουμε την μοναδικότητα κάθε παιδιού, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών με ειδικές ικανότητες, και αντιμετωπίζουμε τις οδοντιατρικές ανάγκες τους σε όλα τα στάδια ανάπτυξης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

Έχοντας πάντα καινοτόμες μεθόδους προσέγγισης της παιδοδοντιατρικής, δεσμευόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Η ομάδα μας (ιατροί και βοηθητικό προσωπικό) είναι η δύναμή μας, επενδύοντας καθημερινά στη σωστή λειτουργία της.

Ακούμε τις ανησυχίες σας και είμαστε πρόθυμοι να εξηγήσουμε κάθε απορία ή φόβο σας, μετατρέποντας την επίσκεψή σας σε μια ευχάριστη εμπειρία.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΓΝΩΣΗ

Στην Kidzdent οι συνεργάτες μας είναι εξειδικευμένοι σε κάθε τομέα, καλύπτοντας υπεύθυνα κάθε ανάγκη των ασθενών μας.

H ομάδα παιδοδοντιάτρων, ο εξειδικευμένος ορθοδοντικός, αλλά και το άρτια εκπαιδευμένο βοηθητικό προσωπικό (νοσηλεύτριες, υποδοχή) λειτουργούν άψογα υπό την επίβλεψη της Δρ Βασιλική Καφούρη, DDS, MSc.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πιστεύουμε πως κάθε παιδί έχει διαφορετική ‘άνεση’ στο περιβάλλον του οδοντιατρείου, διαφορετικά αισθητήρια και διαφορετική ανοχή στον πόνο.

Η δουλειά μας είναι να προσαρμόσουμε την οδοντιατρική πρόληψη και θεραπεία σε κάθε παιδί και σε κάθε ηλικία, ανάλογα με τις ανάγκες του. Τονίζουμε σε κάθε ραντεβού ακόμα και τις πιο ‘μικρές’ επιτυχίες και διώχνουμε μακριά τον φόβο, μένοντας επικεντρωμένοι στα  ατορθώματα κάθε ασθενή.

Είμαστε εδώ για να εκπαιδεύσουμε και να ενισχύσουμε την πρόληψη και την διατήρηση της στοματικής υγείας των παιδιών σε όλη τους την ζωή.

Eπικοινωνία
Ηρ. Πολυτεχνείου 38Α, Ηλιούπολη 163 41
210 99 10 206
info@kidzdent.gr
Ωράριο
Δευ – Παρ 12:00-20:00 (Κατόπιν ραντεβού)

Copyright 2021 | Kidzdent – Pediatric Dental Clinic – Kafourou Vasiliki

All Rights Reserved | Designed & Developed by Que Healthcare Marketing