Η φιλοσοφία μας.

Αποστολή μας είναι η οδοντιατρική εκπαίδευση των παιδιών από νωρίς. Από τη στιγμή που τα παιδιά, αλλά και οι γονείς, κατανοήσουν τη σημασία της καλής στοματικής υγείας για την τωρινή αλλά και μελλοντική ζωή τους, τότε έχουμε επιτύχει μεγάλο μέρος των στόχων μας.

  • Εκπαιδεύουμε τα παιδιά και τους γονείς για την καλή στοματική υγεία και την αντίστοιχη υγιεινή
  • Χτίζουμε υγιή χαμόγελα
  • Εξαλείφουμε τον φόβο των παιδιών για τον οδοντίατρο
  • Μαθαίνουμε πως να φροντίζουμε καθημερινά τα δόντια μας

«Είναι πολύτιμη η συνεχής ενεργοποίηση στη σωστή στοματική υγιεινή των παιδιών μας, μέχρι να τους γίνει μια ευχάριστη καθημερινή ρουτίνα»

Στην Kidzdent δημιουργούμε θετικές εμπειρίες από νωρίς, κάνοντας κάθε επίσκεψη στον οδοντίατρο μία μοναδική εμπειρία. Χτίζουμε μία δυναμική σχέση με τα παιδιά, παρέχοντας οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Κάθε ένας από εμάς έχει μία τεράστια ευθύνη: να συμβάλλει στην ανάπτυξη υγιών ενηλίκων, που αγαπούν να φροντίζουν τη στοματική υγεία. Για τον λόγο αυτό, εκπαιδευόμαστε διαρκώς, τόσο για τα εξελιγμένα οδοντιατρικά θεραπευτικά πρωτόκολλα, όσο και για την ψυχολογία των παιδιών.

Αναγνωρίζουμε τη μοναδικότητα κάθε παιδιού, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών με ειδικές ικανότητες, κι αντιμετωπίζουμε τις οδοντιατρικές ανάγκες τους σε όλα τα στάδια της ανάπτυξης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

Η ομάδα μας χαρακτηρίζεται από δύο έντονα στοιχεία. Το ένα είναι η άριστη επιστημονική κατάρτιση και το δεύτερο η ενσυναίσθηση, που θεωρούμε πως είναι απαραίτητη όταν έχεις να κάνεις με παιδιά. Η ομάδα μας λοιπόν (ιατροί και βοηθητικό προσωπικό) είναι η δύναμή μας!

Ακούμε τις ανησυχίες σας κι είμαστε πρόθυμοι να εξηγήσουμε κάθε απορία ή φόβο, μετατρέποντας την επίσκεψή στον οδοντίατρο σε μια ευχάριστη εμπειρία.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΓΝΩΣΗ

Ξεχωρίζουμε για την πολυετή εμπειρία μας στην οδοντιατρική για βρέφη, παιδιά κι εφήβους, παιδιά με ειδικές ικανότητες αλλά και παιδιά που αποτελούν απαιτητικά οδοντιατρικά περιστατικά. Η εξειδίκευση κι εμπειρία μας συμβάλλουν στην κάλυψη κάθε ξεχωριστής ανάγκης των μικρών ασθενών μας.

H ομάδα παιδοδοντιάτρων, ο εξειδικευμένος ορθοδοντικός, αλλά και το άρτια εκπαιδευμένο βοηθητικό προσωπικό (νοσηλεύτριες, υποδοχή) λειτουργούν άψογα υπό την επίβλεψη της Δρ Βασιλική Καφούρου, DDS, MSc.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Στην Kidzdent προσαρμόζουμε την οδοντιατρική πρόληψη και θεραπεία σε κάθε παιδί και κάθε ηλικία, ανάλογα με τις ανάγκες του. 

Πρώτο μας μέλημα είναι να απομακρύνουμε τον φόβο και να εξηγήσουμε στο παιδί τη διαδικασία. Μία διαδικασία η οποία θα είναι εξατομικευμένη, ειδικά για εκείνο και τη δική του, ξεχωριστή στοματική κοιλότητα.

Τα δόντια χρησιμεύουν στην ομιλία, τη μάσηση, το χαμόγελο και την επικοινωνία με τον υπόλοιπο κόσμο. Ένα υγιές στόμα συνεπάγεται σωστή σίτιση, σωστή ομιλία και πάνω απ’ όλα καλή διάθεση για την εξερεύνηση του έξω κόσμου!

Eπικοινωνία
Ηρ. Πολυτεχνείου 38Α, Ηλιούπολη 163 41
210 99 10 206
info@kidzdent.gr
Ωράριο
Δευ – Παρ 12:00-20:00 (Κατόπιν ραντεβού)

Copyright 2021 | Kidzdent – Pediatric Dental Clinic – Kafourou Vasiliki

All Rights Reserved | Designed & Developed by Que Healthcare Marketing