Σφράγισμα.

Η οδοντική τερηδόνα  εκδηλώνεται με μαύρα, γκρι ή καφέ σημάδια επάνω ή στο πλάι του δοντιού.

Η θεραπεία της είναι το λεγόμενο σφράγισμα (έμφραξη δοντιού). Η διαδικασία περιλαμβάνει τον καθαρισμό της μικροβιακής μόλυνσης της περιοχής του δοντιού και την τοποθέτηση ενός υλικού, το οποίο γεμίζει τον κενό χώρο και βοηθά στην αποκατάσταση της σκληρότητας και της λειτουργίας του.

Η διαδικασία γίνεται με ειδικά εργαλεία (σχεδιασμένα για μικρά στόματα) και υλικά απόλυτα βιοσυμβατά με το παιδικό ή το μόνιμο δόντι. Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά υψηλής ποιότητας λευκά σφραγίσματα (στο φυσικό χρώμα του δοντιού), γνωστών οδοντιατρικών εταιρειών της Ευρώπης και της Αμερικής. Αντιθέτως, δεν χρησιμοποιούνται μεταλλικά (μαύρα) σφραγίσματα σε παιδιά, καθώς η χρήση του υλικού (αμάλγαμα) έχει πλέον απομακρυνθεί.

Ωστόσο, ακόμα και όταν ένα σφράγισμα έχει ολοκληρωθεί, είναι σημαντική η σωστή στοματική υγιεινή (βούρτσισμα και οδοντικό νήμα) και πρόληψη στον οδοντίατρο για την διατήρηση του.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Kidzdent θα σας απαντήσουν σε όποιες ερωτήσεις έχετε σχετικά με την θεραπεία σου παιδιού σας!

 Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Kidzdent θα σας απαντήσουν σε όποιες ερωτήσεις έχετε σχετικά με την θεραπεία σου παιδιού σας!

Eπικοινωνία
Ηρ. Πολυτεχνείου 38Α, Ηλιούπολη 163 41
210 99 10 206
info@kidzdent.gr
Ωράριο
Δευ – Παρ 12:00-20:00 (Κατόπιν ραντεβού)

Copyright 2021 | Kidzdent – Pediatric Dental Clinic – Kafourou Vasiliki

All Rights Reserved | Designed & Developed by Que Healthcare Marketing