Νεφέλη Παναγιώτου DDS, MSc.

ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Η καταγωγή της Νεφέλης Παναγιώτου είναι από το νησί της Καρπάθου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε τα πρώτα χρόνια της ζωής της, στη Ρόδο. Μετά μετακόμισε και έλαβε πτυχίο Λυκείου από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, το 2004.

Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές και έλαβε το πτυχίο της Οδοντιατρικής Σχολής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το 2009.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, εργάστηκε στο Στρατιωτικό Οδοντιατρείο Φρουράς Αθηνών, όπου παρείχε μεγάλο εύρος οδοντιατρικών εργασιών σε ενήλικες και παιδιά. 

Κατόπιν, εισήχθη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Παιδοδοντιατρικής , στο Yeditepe University , της Κωνσταντινούπολης, όπου έλαβε το τίτλο Master of Science in Pediatric Dentistry “With Ηonours”.

Κατά την διάρκεια των μεταπτυχιακών της σπουδών, η ερευνητική της δραστηρίοτητα ήταν για την οδοντική διάβρωση, η οποία δημοσιεύτηκε στο Ευρωπαικό Οδοντιατρικό περιοδικό “European Archives of Pediatric Dentistry” και παρουσιάστηκε στο 23ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παιδοδοντιατρικής, στην Αθήνα, το 2011. 

Το 2012, άνοιξε το δικό της προσωπικό ιατρείο στη Ρόδο, με αποκλειστική άσκηση οδοντιατρικής για παιδιά και άτομα με ειδικές ανάγκες. Ωστόσο, από το 2015 μετακόμισε στο Λονδίνο, της Αγγλίας ,όπου εργάστηκε για 6 χρόνια, σε διακεκριμένες ιδιωτικές  οδοντιατρικές κλινικές, αποκλειστικά ως παιδοδοντιατρος. 

Είναι εγγεγραμμένη στον Οδοντιατρικό Σύλλογο της Αγγλίας (General Dental Council) και της Δωδεκανήσου. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Παιδοδοντιατρικής Εταιρείας (ΕΠΕ, www.hspd.gr) και του International Association of Paediatric Dentistry (IAPD). Συμμετέχει ενεργά στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση, στις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες, σε συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν την Παιδοδοντιατρική. 

 Από τον Σεπτέμβριο του 2021, με μεγάλη μας χαρά, είναι συνεργάτης Παιδοδοντίατρος της Κλινικής μας.

Η Νεφέλη είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Στον ελεύθερο χρόνο της, της αρέσει να αθλείται παίζοντας tennis, κάνοντας Pilates και περνώντας χρόνο με την οικογένεια της. Μιλάει άπταιστα 3 γλώσσες,  Ελληνικά, Αγγλικά και Τουρκικά. 

Eπικοινωνία
Ηρ. Πολυτεχνείου 38Α, Ηλιούπολη 163 41
210 99 10 206
info@kidzdent.gr
Ωράριο
Δευ – Παρ 12:00-20:00 (Κατόπιν ραντεβού)

Copyright 2021 | Kidzdent – Pediatric Dental Clinic – Kafourou Vasiliki

All Rights Reserved | Designed & Developed by Que Healthcare Marketing