Ο χώρος μας.

Ο χώρος της παιδοδοντιατρικής κλινικής Kidzdent είναι ειδικά μελετημένος και σχεδιασμένος για να είναι λειτουργικός, ασφαλής και φιλικός στα παιδιά. Ξεχωρίζει για τα ζεστά, φιλόξενα χρώματα, την άνεση και το αίσθημα ασφάλειας που αποπνέει.

Πρόκειται για έναν δυναμικό χώρο, ο οποίος αλλάζει τακτικά ώστε να εξυπηρετεί την ομαλή λειτουργία – εργονομία της Κλινικής και να προσαρμόζεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες.

Bonus info: Στον χώρο μας και συγκεκριμένα στην αίθουσα αναμονής, υπάρχει πάντα μουσική για μία ακόμη πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα. Έτσι χαλαρώνουν και οι γονείς μέσα στο τρέξιμο της καθημερινότητας! Ακόμη στο ταβάνι κάθε ιατρικής αίθουσας έχουμε τηλεόραση, με τον στόχο να ενθαρρύνουμε τους μικρούς ασθενείς να κάτσουν στη σωστή θέση για εξέταση ή θεραπεία, αλλά και για να αποσπά την προσοχή τους.

Σύγχρονη τεχνολογία – Καινοτόμα υλικά.

Στο ιατρείο μας διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα. Με το σύγχρονο ψηφιακό ακτινογραφικό σύστημα (πλάκες φωσφόρου) θεραπεύουμε άμεσα και στοχευμένα κάθε οδοντιατρικό πρόβλημα, ενώ με την ηλεκτρονική τοπική αναισθησία εξασφαλίζουμε ανώδυνη κι ασφαλή θεραπεία. Τα βιοενεργά/ βιοσυμβατά υλικά που χρησιμοποιούμε, καθιστούν τις διαδικασίες πρόληψης και θεραπείας εξαιρετικά ασφαλείς.

Ασφάλεια & Αποστείρωση.

Στην Kidzdent η ασφάλεια του παιδιού σας είναι για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για τον λόγο αυτό επιλέγουμε συστήματα τελευταίας τεχνολογίας για την αποστείρωση και τον καθαρισμό των ιατρικών εργαλείων και μηχανημάτων της Κλινικής μας. 

Eπικοινωνία
Ηρ. Πολυτεχνείου 38Α, Ηλιούπολη 163 41
210 99 10 206
info@kidzdent.gr
Ωράριο
Δευ – Παρ 12:00-20:00 (Κατόπιν ραντεβού)

Copyright 2021 | Kidzdent – Pediatric Dental Clinic – Kafourou Vasiliki

All Rights Reserved | Designed & Developed by Que Healthcare Marketing